Welkom in onze wereld

Wij hebben de beste oplossing voor uw specifieke wensen m.b.t. inventarisatie, schouwen, visuele inspectie, keuring, afwijkingsinspecties en reguliere inspecties.

Door onze unieke oplossingen die aansluiten op ingenieursbureaus, industrie, services, logistiek en retail bereiken we meer voor u.

Onze filosofie is dat het slim verzamelen van data, bruikbare informatie oplevert. Als dit proces efficiënt is, dan zorgt automatisering ervoor dat u heel veel tijd bespaart, u werkt sneller, accurater, beter kwalificeerbaar zonder dat u aan kwaliteit inlevert.

Met de inzet van een aantal basis elementen zoals Projectplanning, Offerte, Werkvoorbereiding, Archiefonderzoek, Visuele Inspectie, Monstername en analyse, rapportage en koppeling met eigen systemen krijgt u een systeem met de juiste bouwstenen voor uw situatie.

U bent op zoek naar een goede, betaalbare en houdbare oplossing voor uw onderneming. Wij helpen u verder met nuchtere, goed bedachte en uitgevoerde oplossingen.

Data maakt informatie, informatie geeft grip

Het maken van de juiste beslissingen, is gebaseerd op kennis. De onderliggende informatie en uw afwegingen helpen u om juiste keuzes te maken; Groome helpt u bij het vergaren van kennis, door u te voorzien van de juiste informatie.

Onze systemen geven een slimme manier om inventarisaties, saneringen, eindonderzoek en veldwerk te doen. Daarnaast zijn er voor asbest en de industrie rapportagesystemen die alle informatie op overzichtelijke wijze samenbrengen.

Zo worden in de praktijk veel kostenbesparingen gerealiseerd en  wordt de kwaliteit geborgd. Door koppelingen met onder andere laboratoria én exports naar BIS systemen (zoals het LAVS, eigen systemen en het SIKB) is het leveren van een constante kwaliteit nooit zo belangrijk geweest.

Scroll to Top