Word opent niet als je wil gaan rapporteren op een nieuwe computer

Oplossing

Q: Ik heb een nieuwe computer en ik kan niet rapporteren in Word (Word start niet op).

I: Soms gebeurt het dat op een PC een versie van word is geinstalleerd die niet volledig is geinstalleerd. Dit zorgt ervoor dat Word niet reageert op een aanroep van externe programma's.

A: Office moet opnieuw geinstalleerd worden. Als je dit zelf niet kunt, vraag dit dan aan je systeembeheerder.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Related articles Rapporteren in ProBIS Asbest Werkvoorbereiding en Inventarisatie
Q0092 | Instellingen voor genereren naar Word
Er ontstaan foutmeldingen tijdens het genereren naar Word bij een Asbest project met zeer veel foto's
Artikel details
Artikel ID: 128
Categorie: ProBIS Asbest
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (5)